Pored osnovne usluge drumskog transporta, naša kompanija svim klijentima nudi i dodatne/prateće usluge koje vas maksimalno oslobađaju od svih administrativno-transportnih obaveza.

Samim tim, pomažemo vam da smanjite troškove transporta, kao i da se fokusirate na svoje poslovanje.

Sve ostale obaveze u vezi sa drumskim transportom obavlja naše visokoobučeno i profesionalizovano osoblje u najkraćem vremenskom roku.

Usluge - Drumski transport - Kompanija Firby Logistic

U DOMEN DODATNIH USLUGA SPADAJU:

 • Dolazak na dogovorenu adresu i preuzimanje robe;
 • Priprema robe za drumski transport;
 • Pakovanje robe u kutije ili palete, kako bi se osigurala još veća bezbednost i zaštita robe;
 • Montaža i demontaža robe;
 • Utovar, pretovar i istovar robe, odnosno ukrcavanje i iskrcavanje robe na dogovorenoj lokaciji;
 • Špedicija;
 • Carinjenje robe i celokupna carinska procedura prilikom uvoza i izvoza robe;
 • Obavljanje kompletne administrativne papirologije i pribavljanje svih neophodnih dokumenata, potvrda i odobrenja;
 • Celokupna logistička procedura i distribucija robe;
 • Nabavka međunarodnog carinskog dokumenta, ATA karneta;
 • Isporuka robe na tačno određeno vreme i mesto;
 • Dodatno osiguranje vaše robe u renomiranim osiguravajućim kućama;
 • Obaveštavanje klijenata o mestu i vremenu prispeća robe.

BRZO I SIGURNO SKLADIŠTENJE ROBE

Takođe, nudimo vam mogućnost skladištenja vaše robe, ne samo u carinskim skladištima, već i  u našem modernom magacinskom prostoru. Ukoliko imate potrebu za tim, svi naši klijenti mogu koristiti jedinstvenu mogućnost skladištenja robe pre ili posle obavljenog transporta.

Radi boljeg upravljanja, rukovanja i manverisanja robom u skladištu, uvek možete iskoristiti i mogućnost iznajmljivanja viljuškara. Svi naši viljuškari opremljeni su sa najsavremenijom tehnologijom i sigurnosnim sistemima. Takođe, ove radne mašine su bezbedne i jednostavne za upravljanje, a u svakom trenutku vam garantujemo i stručnog, profesionalizovanog i licenciranog viljuškaristu koji se može snaći i u najnezgodnijim situacijama.

PRATITE STATUS I STANJE SVOJE ROBE U BILO KOM TRENUTKU!

Nudimo vam i mogućnost da pratite status svoje robe u realnom vremenu – od trenutka preuzimanja pa sve do trenutka konačne isporuke na krajnju adresu.

Svi naši kamioni i šleperi opremljeni su najsavremenijom opremom za GPS i satelitsko praćenje. To znači da u bilo kom trenutku možete dobiti podatak o tačnoj lokaciji vozila i vaše robe.

DRUMSKI TRANSPORT I USLUGA OD VRATA DO VRATA

Pored svega navedenog, kada obavljamo i organizujemo drumski transport, svim klijentima obezbeđujemo i jedinstvenu uslugu i isporuku robe „od vrata do vrata“. Ovu uslugu u najvećem broju slučajeva koristimo kod kamionskog transporta. Šta to znači?

U najkraćim crtama, to znači da Firby Logistic u potpunosti, pravi i razrađuje plan/rutu odgovarajućeg, isplativog i efikasnog transporta robe sa tačke A do tačke B. Naša kompanija preuzima robu na vašoj kućnoj ili drugoj dogovrenoj adresi. Zatim, bez obzira na to da li se radi maloj privatnoj pošiljci ili o većem gabaritnom teretu, organizujemo i vršimo transport robe do krajnje destinacije bilo gde u svetu. Takođe, na ovaj način robu isporučujemo bilo u gradskim sredinama ili u zabačenim ruralnim oblastima.

U slučaju da robu treba transportovati na većoj udaljenosti, možemo koristiti i model kombinovanog multimodalnog prevoza. Dakle, preuzimamo robu na dogovorenoj adresi, potom je prevozimo do najbliže luke, aerodroma ili železniče stanice, a potom organizujemo i odgovarajući vid transporta robe (avio, kontejnerski ili žečeznički prevoz) do krajnjeg odredišta. Firby Logistic preuzima punu odgovornost za zaštitu i praćenje transporta robe tokom tranzita.

U slučaju da roba nije označena kao hitna pošiljka, vašu robu, ukoliko želite, možemo ostaviti u skladištu (magacinskom prostoru). Drumski transport i uslugu „od vrata do vrata“ vršimo i organizujemo kako za domaći transport, tako i za međunarodni transport robe.  Ova usluga je pogodna za sve vrste robe, bez ograničenja u težini, dimenzijama ili zapremini. Naročito je isplativa za pošiljke koje zahtevaju poseban i konkretan tretman u vezi sa pakovanjem, utovarom i istovarom.

U skladu sa svim navedenim, Firby Logistic uspešno i veoma brzo obavlja bilo koju vrstu selidbe kamionom i kombijem, kako na domaćem, tako i na međunarodnom nivou.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

VREDNOSTI NAŠE KOMPANIJE

Naši klijenti jesu i uvek će biti naš prioritet. Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom naša je obaveza i zadatak. Zato smo ustanovili ključne vrednosti i principe na kojima zasnivamo naše poslovanje.

Vrhunski kvalitet usluge

Usluge drumskog transporta robe robe uvek pružamo na najvišem nivou, zbog čega je Firby Logistic postao sinonim za jedan od najkvalitetnijih brendova u Srbiji i inostranstvu. Svakom klijentu nastojimo da olakšamo celokupnu proceduru drumskog transporta, gradeći odnose sa njim na osnovama međusobnog poverenja i uvažavanja. Kvalitetom usluge, stvorili smo siguran temelj za zauzimanje visoke pozicije za uspsno poslovanje u oblasti logistike.

Istrajnost i privrženost

Veliki broj zadovoljnih i stalnih klijenata, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, stekli smo zahvaljujući istrajnom, predanom i kontinuiranom radu. Naša prednost se sastoji u brzim odgovorima na vaše zahteve,i u tome što uvek maksimalno ispostujemo svakog klijenta do kraja – od preuzimanja do isporuke robe, uvek u dogovorenom roku. Konstantno usavršavamo kvalitet nasih usluga, uz posvećenost svim željama i interesima naših klijenata.

Tehnološka inovativnost

Pratimo i uvek idemo u korak sa najsavremenijim tehnološkim rešenjima u oblasti drumskog transporta robe. Zato smo koncept inovativne tehnologije implementirali u svakom ključnom apsektu drumskog transporta robe, utovara i istovara. Naši kamioni i šleperi imaju ugrađenu GPS tehnologiju i najmodernija softverska rešenja, kako biste mogli u svakom trenutku da pratite status svoje robe i lokaciju vozila. Na taj način povećavamo pouzdanost i efikasnost transporta, vršimo automatizaciju i optimizaciju svih podataka u vezi sa utovarom, istovarom i skladištenjem robe.

KONTAKTIRAJTE NAS

Budite slobodni da stupite u kontakt sa nama u svakom trenutku. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, možete nam poslati svoj upit (zahtev za ponudu), a naše ljubazno osoblje će vam odgovoriti u najkraćem roku. Biće nam i više nego drago da vam izađemo u susret i ostvarimo dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

 • Sedište kompanije

  Firby Logistic, Ugrinovački put 12, 11283 Altina, Zemun.

 • Mobilni telefon

  +381 (0)69 450 84 85

 • Fixni telefon

  +381 (0)11 450 84 85

 • Email adresa

  info@firbylogistic.com

 • Web adresa

  drumskitransport.rs