O nama

Firby Logistic je profesionalizovana i specijalizovana kompanija za organizaciju, distribuciju i transport robe. Naš cilj je da svim našim klijentima obezbedimo, organizujemo i obavimo brz, siguran i kvalitetan drumski transport robe. Posedujemo višedecenijsko iskustvo u transportu bilo koje robe do i iz bilo koje tačke na svetu.

Zahvaljujući bogatoj i razvijenoj mreži domaćih i međunarodnih partnera, kompanija Firby Logistic postala je svetski prepoznatljiv brend u oblasti prevoza robe. Naša saobraćajna i transportna mreža pokriva celu planetu.  Što znači da organizujemo i vršimo ekonomičan i bezbedan transport robe širom Evrope, Azije, Kine i drugih država. U međunarodnom transportu imamo logističku i transportnu podršku od brojnih agenata. Ujedno, organizumo i drumski transport u Srbiji, kako na kraćim, tako i na dužim relacijama.

Kompanija Firby Logistic - prevoz robe do svih destinacija

Naša prednost se sastoji u tome što za veoma kratko vreme možemo organizovati drumski transport za bilo koju vrstu robe. Gde god vi poželite, do koje god destinacije je klijentu potrebno i zbog toga smo ponosni.

Pratimo svetske standarde u oblasti transporta i logistike, kontinuiranim investicijama u najmoderniju opremu za prevoz i transportna vozila, kvalitetom, brzinom i efektnošću usluge. Kompanija Firby Logistc je uspela da se nametne kao jedna od najrenomiranijih i najprestižnijih kompanija u Srbiji i regionu.

Uz naše usluge možete biti sigurni da će vaša roba uvek stići na vreme na krajnju adresu, bez kašnjenja i gubitka kvaliteta.

Da nam svi klijenti budu zadovoljni kvalitetom usluge. Zato smo i proširli obim usluga, nudeći vam, pored drumskog transporta, usluge skladištenja, carinjenja, pakovanja, špedicije...

Pouzdana, optimalna, profesionalna i 100% sigurna i bezbedna isporuka robe na krajnje odredište, uz najpovoljnije cene na tržištu.

Ostvarenje dugoročne uspešne saradnje sa svim klijentima, zahvaljujući vrhunskom kvalitetu naših usluga idemo ka tome da postanemo lider u organizaciji i obavljanju transporta na teritoriji cele Evrope..Naši klijenti jesu i uvek će biti naš prioritet. Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom naša je obaveza i zadatak. Zato smo ustanovili ključne vrednosti i principe na kojima zasnivamo naše poslovanje.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

VREDNOSTI NAŠE KOMPANIJE

Naši klijenti jesu i uvek će biti naš prioritet. Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom naša je obaveza i zadatak. Zato smo ustanovili ključne vrednosti i principe na kojima zasnivamo naše poslovanje.

Vrhunski kvalitet usluge

Uslugu drumskog transporta robe uvek pružamo na najvišem nivou, zbog čega je Firby Logistic postao sinonim za jedan od najkvalitetnijih brendova u Srbiji i inostranstvu. Svakom klijentu nastojimo da olakšamo celokupnu proceduru drumskog transporta, gradeći odnose sa njim na osnovama međusobnog poverenja i uvažavanja. Kvalitetom usluge, stvorili smo siguran temelj za zauzimanje visoke pozicije za uspsno poslovanje u oblasti logistike

Istrajnost i privrženost

Veliki broj zadovoljnih i stalnih klijenata, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, stekli smo zahvaljujući istrajnom, predanom i kontinuiranom radu. Naša prednost se sastoji u brzim odgovorima na vaše zahteve,i u tome što uvek maksimalno ispostujemo svakog klijenta do kraja – od preuzimanja do isporuke robe, uvek u dogovorenom roku. Konstantno usavršavamo kvalitet nasih usluga, uz posvećenost svim željama i interesima naših klijenata.

Tehnološka inovativnost

Pratimo i uvek idemo u korak sa najsavremenijim tehnološkim rešenjima u oblasti drumskog transporta robe. Zato smo koncept inovativne tehnologije implementirali u svakom ključnom apsektu drumskog transporta robe, utovara i istovara. Naši kamioni i šleperi imaju ugrađenu GPS tehnologiju i najmodernija softverska rešenja, kako biste mogli u svakom trenutku da pratite status svoje robe i lokaciju vozila. Na taj način povećavamo pouzdanost i efikasnost transporta, vršimo automatizaciju i optimizaciju svih podataka u vezi sa utovarom, istovarom i skladištenjem robe.

KONTAKTIRAJTE NAS

Budite slobodni da stupite u kontakt sa nama u svakom trenutku. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, možete nam poslati svoj upit (zahtev za ponudu), a naše ljubazno osoblje će vam odgovoriti u najkraćem roku. Biće nam i više nego drago da vam izađemo u susret i ostvarimo dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

 • Sedište kompanije

  Firby Logistic, Ugrinovački put 12, 11283 Altina, Zemun.

 • Mobilni telefon

  +381 (0)69 450 84 85

 • Fixni telefon

  +381 (0)11 450 84 85

 • Email adresa

  info@firbylogistic.com

 • Web adresa

  drumskitransport.rs