Drumski transport

Naša specijalnost ogleda se u međunarodnom i domaćem drumskom transportu. Ono što kompaniju Firby Logistic izdvaja od ostalih jeste pouzdanost, ekspeditivnost, profesionalnost i vrhunski kvalitet usluge. Poštujući svaki vaš zahtev i potrebu za prevozom bilo koje vrste robe, drumski transport robe možemo organizovati kao:

Ukoliko vaša roba zauzima celokupni tovarni prostor kamiona ili šlepera, drumski prevoz organizujemo po principu punog utovara robe (FTL transport).

Transport robe -Kompanija Firby Logistic

U slučaju da imate manju količinu robe koju biste da pošaljete, a ona popunjava samo deo tovarnog prostora kamiona, tada primenjujemo zbirni transport robe (LTL transport). Ovo je odlična solucija u koliko nemate potrebu za brzom isporukom i samim tim je i veća ušteda vašeg novca.

ZAŠTO IZABRATI DRUMSKI TRANSPORT U NAŠOJ ORGANIZACIJI?

Brojni su benefiti saradnje sa nama.

Dovoljno je da nam date poverenje, a mi vam garantujemo da će drumski transport biti obavljen na najbezbedniji, najkvalitetniji i najpouzdaniji način. Za svakog klijenta biramo optimalnu i najekonomičniju rutu prevoza kako bismo vam maksimalno smanjili troškove transporta. To činimo u cilju uspešne i dugoročne saradnje sa vama.

Firby Logistic vrši i organizuje drumski transport koji vam obezbeđuje:

 • Niske troškove transporta;
 • Transport robe do ruralnih ili zabačenih mesta do kojih je teško ili nemoguće stići drugim vidovima transporta;
 • Fleksibilnost i ekonomičnost transporta;
 • Brz, bezbedan i pouzdan drumski transport uz maksimalno smanjenje rizika od oštećenja ili gubitka kvaliteta robe;
 • Zaštitu robe tokom celog transporta i tranzita;
 • Manje komplikovan i pojednostavljen proces pakovanja robe;
 • Poštovanje dogovorenih rokova za preuzimanje i isporuku robe;
 • Znanje i višedecenijsko iskustvo;
 • Celokupnu opremu i neophodna vozila (manjeg, srednjeg i većeg kapaciteta) za transport;

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

VREDNOSTI NAŠE KOMPANIJE

Naši klijenti jesu i uvek će biti naš prioritet. Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom naša je obaveza i zadatak. Zato smo ustanovili ključne vrednosti i principe na kojima zasnivamo naše poslovanje.

Vrhunski kvalitet usluge

Uslugu drumskog transporta robe uvek pružamo na najvišem nivou, zbog čega je Firby Logistic postao sinonim za jedan od najkvalitetnijih brendova u Srbiji i inostranstvu. Svakom klijentu nastojimo da olakšamo celokupnu proceduru drumskog transporta, gradeći odnose sa njim na osnovama međusobnog poverenja i uvažavanja. Kvalitetom usluge, stvorili smo siguran temelj za zauzimanje visoke pozicije za uspsno poslovanje u oblasti logistike.

Istrajnost i privrženost

Veliki broj zadovoljnih i stalnih klijenata, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, stekli smo zahvaljujući istrajnom, predanom i kontinuiranom radu. Naša prednost se sastoji u brzim odgovorima na vaše zahteve,i u tome što uvek maksimalno ispostujemo svakog klijenta do kraja – od preuzimanja do isporuke robe, uvek u dogovorenom roku. Konstantno usavršavamo kvalitet nasih usluga, uz posvećenost svim željama i interesima naših klijenata

Tehnološka inovativnost

Pratimo i uvek idemo u korak sa najsavremenijim tehnološkim rešenjima u oblasti drumskog transporta robe. Zato smo koncept inovativne tehnologije implementirali u svakom ključnom apsektu drumskog transporta robe, utovara i istovara. Naši kamioni i šleperi imaju ugrađenu GPS tehnologiju i najmodernija softverska rešenja, kako biste mogli u svakom trenutku da pratite status svoje robe i lokaciju vozila. Na taj način povećavamo pouzdanost i efikasnost transporta, vršimo automatizaciju i optimizaciju svih podataka u vezi sa utovarom, istovarom i skladištenjem robe.

KONTAKTIRAJTE NAS

Budite slobodni da stupite u kontakt sa nama u svakom trenutku. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, možete nam poslati svoj upit (zahtev za ponudu), a naše ljubazno osoblje će vam odgovoriti u najkraćem roku. Biće nam i više nego drago da vam izađemo u susret i ostvarimo dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

 • Sedište kompanije

  Firby Logistic, Ugrinovački put 12, 11283 Altina, Zemun.

 • Mobilni telefon

  +381 (0)69 450 84 85

 • Fixni telefon

  +381 (0)11 450 84 85

 • Email adresa

  info@firbylogistic.com

 • Web adresa

  drumskitransport.rs